Det har börjat, Vejpar som ett proffs

evic the e-cigarette in my vape inventory

Ännu en återblick och fortsättning på förra posten.
Som jag nämnde tidigare så skulle jag få en “riktig” e-cigarett i födelsedagspresent av min flickvän.  Allt jag behövde göra var att välja ut en så jag bjöd över min vän för att guida mig genom denna djungel. Jag ville såklart ha en bra, men med en rimlig prislapp.

Vi sökte igenom massor av maskiner och vi sökte en som hade Watt och temperatur kontroll, bra batteri och användbar för sub-ohming, och såklart rätt pris.

Vad jag i slutändan valde var en Joytych eVic VT Full kit 60W, och fick den redan efter några dagar, samtidigt sponsrade min vän mig med lite olika ejuicer för att komma igång med mitt vejpande. I sponsorpaketet var det lite olika smaker cola, melon, tokak och kaffe. En blandning av kaffe & tobak fångade mitt intresse direkt så det tog inte lång tid innan jag beställde mer ejuicer med kaffe smak och jag passade då även på att skaffa lite Irish coffee.

Irish coffee blev starten på ett helt nytt kapitel, men vi kommer till det en annan dag.

Hur som helst, jag älskar min eVic, tack älskling för den presenten. Jag hoppas du inte ångrar de dörrar du öppnade med den 🙂

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial