Efter Åtta – After Eight ejuice

Då Irish Cream blev min första kärlek när jag började upptäcka olika ejuicer så mixade jag alltför många flaskor som jag inte vejpar lika mycket längre så jag började fundera om jag kunde blanda i några nya smaker för att byta karaktär på dem.
Helt på chans slängde jag i lite Graham Crackers & Creme de Menth och det blev faktiskt ganska bra, lite otippat blev smaken på min hemgjorda ejuice väldigt likt godiset After Eight, nästan exakt faktiskt.

Har lagt till receptet på Receptsidan

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial