Monthly Archive: mars 2016

Vejpar och får torr hud runt ögonen

Torr hud

Har du börjat vejpa och fått torr hud speciellt runt ögonen? Då tillhör du samma kategori som mig och troligtvis några till. Det verkar varken vara vanligt eller ovanligt och det kan nog bero på både överkänslighet/allergi mot vissa komponenter i din ejuice, eller allmän uttorkning.

Är det ejuicen jag är överkänslig mot?

Detta är … Read more

Molinberry Nut banana – 5 av 5 stjärnor

Molinberry Nut Banana

Jag snubblade över märket Molinberry för några dagar sedan när jag letade nya ställen att köpa ingredienser till mina ejuicer, och efter lite efterforskning, och efter att jag kollat in ejuicerna på molinshop.com bestämde jag mig för att dom hade många intressanta smaker värda att testas.

Jag köpte på mig ganska många smaker men jag … Read more

Vårstädning i vejp paradiset

vape equipment

När du vejpat en längre tid börjar du kanske inse att du samlar på dig en hel del grejer, det gjorde i alla fall jag sedan en tid tillbaka. Tror jag hade 5-6 kak-burkar med diverse vejp delar, nikotin, smaker och allt som behövs för att blanda dem själv.

Så jag har letat en tid … Read more

Vejpmail med Molinberry aromer kom idag

molinberry vapemail

Idag kom ett MolinBerry vapemail med smakerna jag beställde för ett par dagar sedan, riktigt snabb leverans måste jag säga.

Jag stötte på Molinberry i några forum här och där när jag sökte nya platser att handla DIY grejer till mitt favorit ejuice recept på Suicide Bunny. Många hade bra saker att säga om dem … Read more

Vejp tunga: Hur du botar det

VAPERS TONGUE

Förr eller senare händer det alla vejpare, du börjar sakta inse att dein vejp smakar mindre och mindre och tillslut en dag när du vejpat din favorit ejuice i 14 dagar på raken: Vart är alla smaker!
Du börjar ändra inställningarna på din e-cigarett, du byter coils och testar allt men ingenting hjälper. Då börjar … Read more

Byt bomull för att vejpa billigt

change cotton in your coil

Bomullsbyte på min KangerTech coil idag, Bra sätt att förlänga livslängden på dina brännare / coils och att vejpa billigt är att byta bomull i din coil när det börjar smaka bränt istället för att bara köpa en ny coil.

Det kan ta några försök innan man får till rätt mängd bomull, för lite bomull … Read more

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial