Esmokes – nej inte igen!

esmokes

Esmokes köpte jag min första ecigarett ifrån, en Joyetech eVic VT Full Kit, 60W för 889 kr.
Mina framtida mods kommer jag nog köpa från andra leverantörer. Jag ville då köpa från en svensk butik som kändes trygg då det var min första ecigarett / Mod och det handlade om en del pengar.

Trygghet är extra viktigt när man ger sig in på okänd mark, och vejping är verkligen en djungel när man precis börjat med det och skall köpa sin första utrustning. Esmokes blev mitt val för det var en svensk butik och jag ville vara säker på att få levererat det jag betalade för, snabb leverans och hjälp om något går sönder.

Esmokes leveranstid

Leveranstiden från Esmokes var inget snabbare än när jag handlar från Spanien eller andra Europeiska länder så det argumentet faller bort vid framtida inköp

Esmokes hjälp & kompensation vid problem

Nu när den efter ca 150 dagars vejping börjat krångla och jag kontaktade Esmokes om det fick jag veta att det är 2 månaders garanti, inget erbjudande om reparation, utbyte eller ens rabatt på köp av ny mod, endast några tips om att byta ut det inbyggda batteriet som jag inte ens är säker att det är något fel på. Kan lika gärna vara data-chippet i ecigaretten.

Felet på min Joytech eVic VT 60W från Esmokes

Till att börja med så har jag bara någon enstaka gång kört den på 30W, men annars alltid kört den på ca 15W. Jag är alltså ingen cloud-chaser utan jag tar några små puffar mun till lunga här och där för att simulera cigarett-rökning, få lite lagom riv i halsen och känna en god smak från ejuicen.

Helt plötsligt en dag så sa displayen att batteriet var slut varje gång jag tryckte på knappen fast batteriet var halvfullt, och varje gång jag sätter i laddkabeln så säger den att batteriet är fullt.
Ibland kan jag efter ett antal omstarter, tagit ur och satt tillbaka laddkabeln 15 ggr, eller knackat hårt på den lyckas starta den så jag kan vejpa. Ibland funkar det 2 min, ibland 5 timmar innan den strejkar igen.

Summering

Jag har lyckats sluta med tobak, och vad det betyder för min hälsa är den bästa present jag kunnat få av min flickvän som köpte mig min första eciggarett.
Medans min eVic VT fungerade var jag nöjd med den. Men att jag nu står utan produkt trots det jag betalat och att jag handlat från en svensk butik, helt utan kompensation från Esmokes känns mindre bra.
Rådet att byta batteri kändes också tveksamt efter jag tittat på en video på youtube när man öppnat en eVic VT https://www.youtube.com/watch?v=3brRpxrV-C8

Sedan allt man funnit ut om just den här modellen och batteriet, tydligen skall det inte vara riktigt bra, och det sägs att eVic inte varit riktigt ärliga om vad modden innehåller. Modellen kanske inte ens borde stå på hyllan till försäljning?

vaporjerry.se
Att vejpa ecigarett, hur det fungerar, vad du behöver som ejuice, diy, aromer, mods, coils osv
Esmokes - nej tack!
Written by: Vaporjerry
Date Published: 04/09/2016
Esmokes köpte jag min första ecigarett ifrån, en Joyetech eVic VT Full Kit, 60W för 889 kr. Mina framtida mods kommer jag nog köpa från andra leverantörer.
1 / 5 stars
Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial