Suicide bunny – lycklig kanin

Jag hade fått en rabatt-kod för en tank/förångare som gått sönder, den som följde med min eVic, samt några andra förångare jag köpte men inte gillade. (ska uppdatera posten med vilka det var när jag hittat namnet igen)
Hur som helst så gick jag in i webbshoppen igen för att leta något att använda min rabatt-kod till, och av någon anledning fastnade mitt intresse på en ejuice som hetter Suicide Bunny Original, inte för att jag gillade prislappen, men jag hade en rabatt-kod så så jag beställde en flaska 6mg nikotin Suicide Bunny original ejuice och det var en glasflaska med pipett.

När jag väl fick flaskan hemlevererad hade jag hunnit googla lite om hur man snabbar på processen med att låta sina ejuicer dra till sig lite snabbare. Verkar finnas 100 sätt att göra detta och alla verkar oense vilket sätt som är bäst men jag testade att ställa in flaskan i ugnen ett par timmar på lägsta graderna vilket borde vara ca 40 grader Celsius, 2-3 gånger varje timme tog jag ut flaskan och skakade den noga och när jag var klar i ugnen lät jag den kylas ner i rumstemperatur i någon timma.

Tillslut kunde jag fylla min förångare med denna nya spännande Suicide Bunny och börja vejpa. Å jag vejpade, och vejpade, och vejpade, så fantastiskt, så helt otroligt gott. Jag ville inte göra något annat på hela kvällen än att bara vejpa denna nya smaksenasation, vejpade nog säkert 5ml ejuice bara den kvällen.

Nu är jag en Happy bunny

Som jag sa, prislappen på 200 kr för 30ml Suicide Bunny tilltalade mig inte mycket, inte i kombination hur mycket jag vejpar så jag kände att jag måste hitta recept på den här smaksensationen, och se på f¤&%…. det fanns massor med recept på Suicide bunny kloner och en helt ny värld öppnades för mig igen, lagom till jag ledsnat lite på irish coffee så nu var det bara till att förnya essens-lagret igen så jag kan massproducera detta.
Jag kommer att lägga till mina bunny-recept i min ejuice-lista så snart jag finslipat dem lite.

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial