Molinberry Cheesecake

Molinberry Cheesecake

Vem älskar inte Cheesecake? Jag gillar det verkligen så jag var helt enkelt tvungen att ge Molinberry Cheesecake en chans, och mig själv en möjlighet att få vejpa en god ejuice med Cheesecake-smak.

Eftersom jag gillar Cheesecake är såklart förväntningarna extra höga och kraven större än vanligtvis och Molinshops egna beskrivning säger “Delikat Cheesekake smak, nästan som legendariska New Your style. Krämig, väldigt len och rik smakupplevelse. Idealiskt för blandning med frukt, choklad eller krämer”.

Då gäller det att leverera, och jag fick faktiskt däremot göra 2 tester då jag inte blev riktigt nöjd i mitt första.

Molinberry Cheesecake – första försöket.

I mitt första test blandade jag 8% Molinberry Cheesecake smak i min Basvätska på 6mg nikotin och 70% PG. Det fanns inga rekommendationer på deras sida så jag letade runt lite på  e-liquid-recipes.com där jag fann ut att många andra tyckte den gjorde sig bäst med ca 8%.
Speed-steepade med värme några timmar och lät vätskan dra ytterligare något dygn där jag mellan varven tar av korken för att byta luft och därefter skakar om flaskan ordentligt.

Dags att vejpa
Det smakar verkligen cheesecake, kanske något mer citron än jag önskat, tyckte det var gott men tyckte inte riktigt smakerna kom fram som de skulle så det måste bli ett lite modifierat test igen.

Molinberry Cheesecake – andra försöket

Blandade i detta försök 9%, alltså 1% mer än i första försöket, speed-steepade som vanligt några timmar i kaffebryggare men jag lät det nu stå och dra ytterligare några dagar innan jag gav mig på ett första vejp-test.

Nu hände det  grejer! 


Nu blev det riktigt bra, 4/5 måste jag ge den, alla smaker kom fram mycket bättre och citronsmaken blev mer lagom och det visade sig vara en riktigt bra cheesecake ejuice att vejpa.

Men jag tycker det saknas något och precis som i deras beskrivning är den perfekt att blanda med något annat, så jag tänker mig att den ska göra sig riktigt bra med ex blåbär, eller kanske något som ger lite kylande effekt.

Jag kommer garanterat att köpa mer Molinberry Cheesecake, och jag kommer att testa att blanda det med andra aromer tills det blir helt perfekt.

Mer recensioner på Molinberry
Här hittar du Molinberry Cheesecake: Molinberry Cheesecake

Vapoorjerry
Att vejpa ecigarett, hur det fungerar, vad du behöver som ejuice, diy, aromer, mods, ciols osv
Molinberry Cheesecake
Written by: Vaporjerry
Date Published: 04/10/2016
Jag gillar det verkligen Cheesecake så jag var helt enkelt tvungen att ge Molinberry Cheesecake DIY ejuice en chans och det visade sig vara en riktigt bra cheesecake ejuice att vejpa.
4 / 5 stars
Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial