Molinberry – DIY E-juice

DIY är min grej, jag blandar mesta av min e-juice själv och vejpar nästan bara egenblandat, så en dag när jag letade runt på olika forum om aromer läste jag en tråd om Molinberry där de fick bra omdöme av många och att deras aromer skulle vara helt fria från Diacetyl och Genmodifierade ämnen. 

Så jag kollade deras butik molinshop.com och tyckte dom hade en del intressanta aromer. Dessutom kunde man köpa flaskor på 100ml för mellan 100-150 kr vilket är riktigt lockande då de många andra tar runt 35 kr för 10 ml. Insåg direkt att om detta smakar bra kan jag göra det lite billigare att vejpa.

Det har nu blivit några beställningar och jag kan intyga att de har bra service och snabba leveranser. Listan på alla aromer jag nu har med Molinberry skulle bli alldeles för lång så jag får nöja mig med att nämna några jag hunnit testa ordentligt med rättvis steeping och allt vad det innebär.

Molinberry CheesecakeMolinberry – Cheesecake

Helt fantastisk att vejpa – 4/5! Tyckte dock att det blev lite för mycket citron för min smak, men andra har sagt att de inte känt någon citron alls. Jag dämpade dock det lite genom att blanda ut med några % Milkshake.
9% arom tycker jag blev bäst, och såklart blev det bäst om jag steepar det 1-2 veckor men tyckte den gick bra att vejpa efter ett par dagar om jag steepade med flaskorna i varmvatten några timmar, och någon timma i ultraljudstvätt.
Skrev en utvärdering av Molinberry cheesecake

molinberry milkshakeMolinberry – Milkshake

Ganska ok – 3/5 Som ensam arom hade jag önskat mer, men definitivt en bra ingrediens att ha som bas i dina recept. Hittar man rätt % tillsammans med andra smaker man gillar kommer den fram riktigt fint.
Mellan 4-6% använder jag, men som sagt hade lite högre förväntningar på den.

 

molinberry melty caramelMolinberry – Melty Caramel

Helt ok! – 4/5 Har dock inte testat denna ensam, utan endast använt den tillsammans med andra aromer i mina recept jag vill ha lite karamell/kola smak i. Brukar använda 3-5%

 

 

Molinberry Nut BananaMolinberry – Nut Banana

Perfekt! – 5/5 Inte säker på vad jag väntade mig av denna men blev glatt överraskad först när smakerna kom fram så bra, kunde vejpa denna nästan direkt utan någon längre steeping, och igen när jag inser att det smakade Banana skids. 7% arom till din basvätska räcker gott och väl.  Läs min recension på Molinberry Nut Banana

 

molinberry shockMolinberry Shock

Ok, men inte min grej – 3/5 Gillar du citronlakrits så gillar du nog denna. Citrus, lime, bär blandat med lakrits. Äter jag godis så föredrar jag lakrits så jag medger jag var nyfiken på denna, dessvärre har jag upptäck redan med andra e-juicer att citron inte faller mig i smaken. Jag får nog ge lakrits en chans i en annan combo.  7-8% räckte dock i mina försök och tyckte den blev bättre av ett par veckors steep.

molinberry attitudeMolinberry Attitude

Riktigt mumsig 4/5 I alla fall om man gillar Blåbär/Hallon. Tyckte dock att custard och caramel gärna hade fått större framtoning men det beror nog på att jag generellt föredrar bakverksjuicerna mer än bärjuicerna.

Summering av Molinberry

Jag gillar verkligen Molinberrys aromer och tycker de flesta av de smaker jag testat lever upp till förväntningarna. Priset ligger på en riktigt bra nivå och man kan köpa 100ml av de smaker man använder mer av.

Om jag ska klaga på något hos molinberry så är det möjligtvis deras Milkshake som jag inte riktigt får fram som jag vill, men jag har funnit den användbar i ett par recept jag håller på och testar fram och så snart jag är nöjd ska jag lägga ut dem. Basen består i alla fall av deras Cheesecake, Milkshake, Melty Caramel, Creamy Vanilla.

Saknar också en del saker i deras sortiment som jag hoppas kommer snart, och det är smaker av muffins, kaksmet, pannkakor och liknande som man kan ha som bas.

Kan varmt rekommendera Molinshop och deras Molinberry smaker och dom har även en serie Moliq e-juice som jag inte testat än.

Vaporjerry
Att vejpa ecigarett, hur det fungerar, vad du behöver som ejuice, diy, aromer, mods, ciols osv
Molinberry
Written by: Vaporjerry
Date Published: 06/04/2016
Jag gillar verkligen Molinberry aromer och tycker de flesta av de smaker jag testat lever upp till förväntningarna i min DIY ejuice.
5 / 5 stars
Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial