Molinberry Nut banana – 5 av 5 stjärnor

Molinberry Nut Banana

Jag snubblade över märket Molinberry för några dagar sedan när jag letade nya ställen att köpa ingredienser till mina ejuicer, och efter lite efterforskning, och efter att jag kollat in ejuicerna på molinshop.com bestämde jag mig för att dom hade många intressanta smaker värda att testas.

Jag köpte på mig ganska många smaker men jag skall inte lista dem alla nu, utan jag nöjer mig med en av de tre jag testade första dagen.

Molinberry Nut Banana

Molinberry Nut BananaPå bilden kan man se Nötter, bananar och kola, vilket jag tyckte lät riktigt sött och gott, mycket mer intressant än bara banan i alla fall.
Första testet, efter lite efterforskning så gjorde jag en mix med 8% Nut banana smakämne, i 8mg 70/30% PG/VG (70% PG).

Jag lät det snabbsjuda i kaffebryggaren ca 3 timmar, kallna och efter det andas och sjuda i ytterligare 12 timmar.

Banana SkidsDags att vejpa!
Nog smakar det banan alltid, och massa kola, en riktigt riktigt god och söt vejp om du gillar banan och kola, och varje vejp  kunde jag svära på att jag kände igen smaken från tidigare och tillslut kom jag på det.
Det smakade EXAKT som ett godis alla åt när jag var liten spoling, Banana Skids! Om du ätit banana skids då vet du exakt hur denna vejp smakar.

Molinberry Nut Banana får 5/5 Stjärnor

Smakerna kom fram riktigt bra, otroligt bra och min snabb-sjudning räckte gott och väl, men kanske hade jag kunnat nöja mig med 6 eller 7% blandning, men jag har verkligen ingenting att klaga på.
Det var allt jag förväntade mig och mer därtill, Jag blev faktiskt inspirerad att testa den med lite andra aromer så innan jag började skriva detta satte jag en ny sats på sjudning där jag tillsatte 3% milkshake och 2% vaniljkräm. Ska berätta hur det blev en annan dag.

Mer recensioner på Molinberry
Här hittar du Molinberry Nut Banana arom

Vaporjerry
Att vejpa ecigarett, hur det fungerar, vad du behöver som ejuice, diy, aromer, mods, ciols osv
Molinberry Nut banana
Written by: Vaporjerry
Date Published: 03/21/2016
Testar Molinberry Nut Banana - Smakerna kom fram riktigt bra, och att vejpa ejuicen var precis som att vejpa Banana skids
5 / 5 stars
Please follow and like us:

4 Comments

 1. Pontus Ståhl

  Hur blev det med milkshake och vanilj.??

  Reply
 2. Vaporjerry (Post author)

  Ska jag vara ärlig så har jag inte fått til något superbra med molinberry milkshake, kan vara så att den behöver mycket tid att steepa, men jag tröttnade lite på att misslyckas med den.

  Reply
 3. Divide

  Jag testade ditt recept fick inte samma resultat men kör 80/20 kan du ge nå tipps så jag kan få samma smak som du?

  Reply
  1. Vaporjerry (Post author)

   Hej
   Hmm, om du har mer VG än jag hade där (30%) skulle du kunna testa nån % extra arom.
   Sen hur länge, och hur har du steepat? I mitt test hade jag flaskorna i ca 50 graders värme i tre timmar (skakade dom noga varje kvart) och sen lät jag flaskorna stå utan kork i 12 timmar.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial