Problem i bunny paradiset

Med min förnyade inspiration från Suicide Bunny serien mixar jag juicer och vejpar lyckligare än någonsin. Men det är några mörka moln i horisonten. Jag har en tid haft problem med torr hud och torra kliande ögon, vilket jag tror startade någon månad efter jag börjat vejpa, ett riktigt pain in the ass.
Först började jag leta efter orsakande faktorer som ex torra vintervädret, damm, för starkt tvättmedel, uttorning osv. Testade massor av olika krämer o mediciner men blev inte spec mycket bättre av någonting.

Min flickvän sa jag levde i förnekelse, att det var vejpingen som var problemet.

Allergisk mot vejp?

Ååå det skulle vara en riktig käftsmäll, jag som verkligen gillar att vejpa och kan inte riktigt tänka mig att sluta med det nu.
Så jag började göra en del efterforskningar förutom att man kan läsa att man blir lätt uttorkad av vejping om man inte dricker mycket vatten, så hittade jag även en del som antyder att det är ganska ovanligt, men att en del är överkänslig mot PG:n i basvätskan (PROPYLENE GLYCOL) man blandar ejuice med så jag köpte en flaska 100% VG (VEGETABLE GLYCERIN) som visst ska fungera bättre i dessa fall. Så jag började vejpa ejuice på 100% VG och redan efter några dagar är mina symptom ännu värre än någonsin och jag kunde till och med vakna mitt i natten av att halsen var så torr så jag måste gå upp och dricka vatten.

Då slog det mig, fan va dum jag är.

Första månaden jag vejpade så hade jag ejuicer som hade bara 20% VG, sedan av någon anledning gick jag över till att skaffa vätska med 80% VG när jag började blanda egna ejuicer och det var strax efter det jag började få problem.

Gör nya efterforskningar mer direkt mot problem med VG och mycket riktigt finns det en del människor som tvärtemot att vara överkänsliga mot PG är överkänsliga mot VG. En del kan inte ens ha 10% VG utan att få problem.

Letade igenom mitt ejuicelager och hittade några flaskor av det jag vejpade från början innan jag började blanda själv, och hittade en flaska med endast 25% VG.  Redan efter 24 timmars 25% VG vejpande kände jag mig bättre, och efter 48 timmar nästan helt återställd.

Phiuuu!

Jag har beställt ny basvätska på 100% PG att blanda ejuicer med, så förhoppningsvis skall detta problem vara löst.

 

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial