Så börjar det, Vejpa eller inte Vejpa

Det här är egentligen ett bra tag sen, ca 115 dagar sedan

Jag hade länge kämpat med att sluta röka cigaretter och tobak, och jag har haft jättemycket stöd i den kampen från min familj, inte bara för att rökningen luktar illa utan för att de vill jag ska vara frisk och leva sunt.

Jag hade kommit ganska långt med allt stöd och medicin och var nere på ca 2-3 cigaretter om dagen men hade riktigt svårt att släppa dom där sista cigaretterna och alla som försökt sluta röka vet att förr eller senare blir dom där 2-3 cigaretterna snart 6-7 cigaretter, och tillslut är man tillbaka till ett paket om dagen.

Hur som helst var det snart min födelsedag och min sluta röka medicin höll på att ta slut. Jag började känna mig deprimerad över hela sluta röka grejen och min flickvän frågade mig igen om jag ville ha en e-cigarett i födelsedagspresent som min kompis hade. Hon hade frågat flera gånger men jag var inte säker om det var något för mig, jag var faktiskt lite skeptisk och jag visste att dom bra e-cigaretterna kostar lite pengar och jag ville inte hon skulle slösa några pengar på något jag inte var säker på om jag skulle uppskatta.

Födelsedagen

Så var det tillslut min 43:e födelsedag så hon frågade igen om jag ville ha en e-cigarett, jag tvekade fortfarande men så fick jag en briljant ide, jag åkte till en lokal handlare jag visste hade en billigare modell av e-cigaretter, ni vet dom där ego-t pennorna. Tror jag betalade kanske 170 kr och jag köpte lite nikotin-fri smaksatt ejuice, skyndade mig hem och laddade den tills jag kunde testa. Började vejpa och sa jag skulle testa den lite innan jag bestämde om jag ville ha en riktig maskin.

Beslutet

Det tog inte så lång tid att bestämma sig. Jag gillade känslan. Såklart var det inte som rökning jag var van vid men det var nära nog. Jag kunde blossa medans jag drack mitt kaffe och ska jag vara ärlig så var det mycket godare. Livet kändes värd att leva igen och jag kunde släppa min nära-döden-upplevelse varje gång jag tänkte på att aldrig röka igen.

Så jag sa till min flickvän att jag gärna ville ha en riktig e-cigarett i födelsedagspresent, och jag bad min kompis som vejpar att hjälpa mig hitta en bra och prisvärdig e-cigarett. Vad vi valde får bli en senare historia men här är jag 115 dagar senare helt utan ånger.

De enda som kanske är lika lycklig som mig är min familj och mina arbetskompisar som slipper min rökar-lukt varje gång jag varit ute och blossat 🙂

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial