Snabbsjuda ejuice med kaffebryggaren

Speed steeping e-liquid

Det finns massvis med råd där ute hur man mixar och låter ejuicerna dra till sig, man ska bara hitta det som känns rätt, ger det resultat man vill ha och som funkar med den utrustning man har hemma. I början lät jag bara plastflaskorna stå i Ugnen på lägsta temperatur några timmar, och jag testade till och med micron men då smälte plastflaskan efter bara några sekunder så det var inte rätt väg.

Crock potting

Hur som helst, många pratar om en metod de kallar Crock potting, som går ut på att man har en kastrull med varmt vatten som  man ställer flaskorna i

Min gamla kaffebryggare kanske funkar

Så jag gav detta lite eftertanke och kom på att jag hade en gammal kaffebryggare som samlade damm, så jag dammade av den fyllde med lite varmvatten och slog på den, därefter ställde i en glasflaska med lite nyblandad ejuice i vattnet och lät kaffebryggare hålla det varmt 5 timmar.

Yep! Funkar klockrent. Såhär jag kommer sjuda mina ejuicer hädanefter.

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial