Recensioner

Mitt intresse för vejping ökar för varje dag och jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter så de vejp produkter jag testar kommer jag att dela med er här.

Har du några förslag på recensioner du skulle vilja se här, eller har du något du vill jag skall testa så skicka mig ett mail på jerry.edfors@gmail.com eller skicka produkterna direkt till mig på min adress: Jerry Edfors, Storgatan 58, 82452 Hudiksvall, Sweden.

 

Molinberry – DIY E-juice

DIY är min grej, jag blandar mesta av min e-juice själv och vejpar nästan bara egenblandat, så en dag när jag letade runt på olika forum om aromer läste jag en tråd om Molinberry där de fick bra omdöme av många och att deras aromer skulle vara helt fria från Diacetyl och Genmodifierade ämnen. 

Så … Read more

Molinberry Cheesecake

Molinberry Cheesecake

Vem älskar inte Cheesecake? Jag gillar det verkligen så jag var helt enkelt tvungen att ge Molinberry Cheesecake en chans, och mig själv en möjlighet att få vejpa en god ejuice med Cheesecake-smak.

Eftersom jag gillar Cheesecake är såklart förväntningarna extra höga och kraven större än vanligtvis och Molinshops egna beskrivning säger “Delikat Cheesekake smak, … Read more

Esmokes – nej inte igen!

esmokes

Esmokes köpte jag min första ecigarett ifrån, en Joyetech eVic VT Full Kit, 60W för 889 kr.
Mina framtida mods kommer jag nog köpa från andra leverantörer. Jag ville då köpa från en svensk butik som kändes trygg då det var min första ecigarett / Mod och det handlade om en del pengar.

Trygghet är … Read more

Molinberry Nut banana – 5 av 5 stjärnor

Molinberry Nut Banana

Jag snubblade över märket Molinberry för några dagar sedan när jag letade nya ställen att köpa ingredienser till mina ejuicer, och efter lite efterforskning, och efter att jag kollat in ejuicerna på molinshop.com bestämde jag mig för att dom hade många intressanta smaker värda att testas.

Jag köpte på mig ganska många smaker men jag … Read more

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial