Vårstädning i vejp paradiset

vape equipment

När du vejpat en längre tid börjar du kanske inse att du samlar på dig en hel del grejer, det gjorde i alla fall jag sedan en tid tillbaka. Tror jag hade 5-6 kak-burkar med diverse vejp delar, nikotin, smaker och allt som behövs för att blanda dem själv.

Så jag har letat en tid efter någon lämplig förvaraing och jag har nu hittat det tillslut, och till rätt pris! Jag hittade en serviceväska hos claes ohlsson med ställbara sektioner och hållare för diverse verktyg, som jag lyckades klämma ner alla mina vejp grejer i.

Alla mina Vejp grejer på en plats

Väl spenderade 250 kr om du frågar mig

vape case

vape case

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial