Vejp tunga: Hur du botar det

VAPERS TONGUE

Förr eller senare händer det alla vejpare, du börjar sakta inse att dein vejp smakar mindre och mindre och tillslut en dag när du vejpat din favorit ejuice i 14 dagar på raken: Vart är alla smaker!
Du börjar ändra inställningarna på din e-cigarett, du byter coils och testar allt men ingenting hjälper. Då börjar du googla och tillslut diagnostiserar du dig själv att du fått Vejp tunga.

Så du har fått Vejp tunga?

Oroa dig inte för mycket, det är inget fel på varken dina grejer eller på din tunga och för en del går det över på några dagar, men för en del andra tar det några veckor. Om det varar i veckor finns det en del saker du kan testa, men slösa ingen tid på de allra knäppaste idéerna som till ex de med tamponger osv.

Här är några saker du kan testa för att bota din Vejp tunga, ge bara inte upp och gå tillbaka till cigaretterna.

  1. Drick mer vatten, vejpandet torkar ut dig så du behöver mer vatten än normalt.
  2. Borsta tänderna oftare
  3. Byt ut din favorit ejuice till någonting annat, testa något med menthol.
  4. Stoppa nosen i en kaffeburk och lukta ordentligt på kaffet
  5. Drick eller gurgla något surt, Jag använder Citronvatten

4 & 5 är för att nollställa/kickstarta dina smak och luktsinnen

Hur undviker du att få Vejp tunga?

Jag tror att det bästa sättet att undvika Vejp tunga efter att du blivit botad är att rotera dina ejuicer mer frekvent och bara vejpa samma ejuice i 2-3 dagar. Jo jag vet det kan vara svårt när man hittat sin favorit e-juice, men det är ju i alla fall ingen större vits att vejpa upp sina favorit aromer om du inte känner någon smak.

Hursomhelst, det var mina tankar och erfarenheter om det och hur jag hanterar Vejp tunga, och jag har nog också provat de flesta tipsen där ute förutom de allra knäppaste.

Please follow and like us:

1 Comment

  1. Pingback: Vejpmail med Molinberry aromer kom idag -

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial