Vejpa Vaniljextrakt från ICA

Igår när jag  handlade på vår lokala mataffär såg jag att det fanns vaniljextrakt som heter “Bourbon Vanilj Extrakt” och fick en impuls att det borde gå att vejpa 🙂

Efter lite efterforskning konstaterade jag att den innehöll inge olja eller andra konstiga ämnen så jag köpte 50ml för 40 kr, skyndade hem och blandade ihop 5ml e-liquid. använde 75/25% PG/VG och 10% av nya vaniljextrakten. Efter jag blandat fick den stå och sjuda några timmar i kaffebryggaren och efter det kallnat fick den stå och andas över natten då det innehöll alkohol.

Idag testade jag och det blev faktiskt riktigt nice, vejpade 5ml snabbare än vanligt faktiskt, och när jag sedan fyllde på min e-cigarett med Suicide Bunny Original e-liquid blev den faktiskt godare än normalt, nästan så det vart pricken över I:et.

Den här ska vi experimentera med mer

Please follow and like us:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial